Ibu Mifzal Arsyad™

Wednesday, 29 September 2010

Pengumuman : Address Blog Ditukar!!

:: STICKY MODE ::


Assalamualaikum wbt

Diumumkan address blog Keluarga Mifzal Arsyad ditukar kepada

http://ibumifzal.com

mohon jasa baik kengkawan blog untuk menukar address blog Ibu Mifzal Arsyad yang baru di bloglist masing-masing.
kerjasama kengkawan ibu dahului dengan ucapan ribuan terima kasih

ps: sebenarnya..ibu memula cuba2 jer tukar add blog nih..ingatkan buleh tukar balik..huhu..sekalinya x boleh plak..x per la..lg pun ibu suka add blog baru ni....sori ya kengkawan..sbb terpaksa menyusahkan kengkawan kena menukar2 plak..tp kalau x mau tukar x per la..ibu x paksa..huhu..



3 comments:

  1. Aslkm,tumpang blog walking jap,by the way ur blog is nice,jom singgah n linkkan blog saye ni http://merdayka.blogspot.com ,ok thank you dude,bye

    ReplyDelete
  2. ooo patutlah..
    tapikan.. ada contest yang bagi link lama.. dah tak boleh jumpa link tu..

    check yer.. rugi nanti..

    selamat hari raya..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete